ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

CONVOCATÒRIA OBERTA D’AJUTS PER PARTICIPAR A L’EUROPEAN YOUTH EVENT

Del 29 al 30 de maig de 2020, a Estrasburg

Cada dos anys, l’European Youth Event (EYE) reuneix milers de joves de tota la Unió Europea i d’altres països per compartir i donar forma a les seves idees sobre el futur d’Europa. Es tracta d’una oportunitat perquè els joves ciutadans puguin reunir-se i inspirar-se mútuament en referència a la democràcia europea.
 
Després de l’esdeveniment, les idees es recullen en un informe que es presentarà a la totalitat dels eurodiputats. Alguns dels participants també podran presentar les idees més rellevants als membres del Parlament Europeu en comissions parlamentàries durant les “audiències de la joventut”.
 
Criteris de participació:
 
Els participants han de ser ciutadans de la UE o nacionals de països candidats a l’adhesió d’entre 16 i 30 anys, amb l’excepció dels líders dels grups, que poden ser més grans de 30 i d’almenys 18 anys. Per registrar-se, cal formar un grup d’un mínim de 10 persones. Es podrà finançar fins a un màxim de 20 persones per grup. Tot i això, l’ajut pot ser emprat per a acompanyants del grup no finançats que prenguin part en el mateix programa i que siguin ciutadans de la UE o nacionals de països candidats a l’adhesió.
 
La participació a l’EYE és gratuïta, però l’organització i les despeses del viatge a Estrasburg van a càrrec dels participants.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web