ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI, PRESENT A LA INAUGURACIÓ DEL CURS DE SOCIOLOGIA DE LA UNIVERSITAT DE BARCELONA

La degana del Col·legi, Anna Parés, va ser convidada per la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona a participar en la inauguració del curs 2009-2010 de Sociologia.
EL COL·LEGI, PRESENT A LA INAUGURACIÓ DEL CURS DE SOCIOLOGIA DE LA UNIVERSITAT DE BARCELONA

L'acte va comptar amb la presència del Dr. en Sociologia Manuel Castells, recentment guardonat amb el Premi Nacional de Sociologia i Ciència Política 2008, qui va ser l'encarregat de la lliçó inaugural del curs. A més, a la taula eren presents Elisenda Paluzie, degana de la Facultat, Josep Maria Rotger, President de l'Associació Catalana de Sociologia, J. Lluis C. Bosch, cap del departament de Sociologia de la UB i Sílvia Casola, estudiant.

 

La inauguració, que va tenir lloc a l'Aula Magna de la Facultat, va comptar amb una àmplia presència estudiantil que va omplir la sala. Davant aquest auditori, la degana del Col·legi va convidar a tots els presents a formar part del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya per la tasca que aquest fa en defensa, representació i promoció de la professió.

 

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web