ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

PROJECTES DE RECERCA EXPERIMENTAL EN CIÈNCIES SOCIALS

Convocatòria oberta fins al 16 de setembre
PROJECTES DE RECERCA EXPERIMENTAL EN CIÈNCIES SOCIALS

L’Observatori Social de ”la Caixa” obre una convocatòria per donar suport a projectes de recerca en ciències socials basats en experiments de laboratori o de camp.

El pressupost total de la convocatòria és de 150.000 euros. És previst que amb aquesta dotació es puguin finançar entre 10 i 15 projectes, segons les característiques de les propostes presentades.

Es cerquen experiments nous i originals (és a dir, dissenyats pels mateixos sol·licitants), fets en un termini màxim de 6 mesos (incloent-hi l’elaboració de l’article) que aportin coneixements nous sobre un fenomen o problemàtica social.

La convocatòria és oberta a investigadors individuals o equips de recerca de qualsevol nacionalitat que duguin a terme la seva activitat en universitats, centres de recerca o entitats privades sense ànim de lucre dedicades fonamentalment a la recerca amb seu a Espanya.

Les propostes es poden presentar fins el 16 de setembre del 2019 a les 14:00h a l’adreça electrònica de l’Observatori Social de ”la Caixa”: observatorisocial@fundaciolacaixa.org

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web