ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

LLIURAMENT DEL PREMI CATALUNYA DE SOCIOLOGIA

El 17 de setembre, a l'Institut d'Estudis Catalans
LLIURAMENT DEL PREMI CATALUNYA DE SOCIOLOGIA

El proper 17 de setembre tindrà lloc l'acte de lliurament del Premi Catalunya de Sociologia 2019 amb el discurs d'acceptació de la persona premiada que porta per títol Sociologia catalana: de l'ancoratge a la llibertat. Serà a la Sala Prat de la Riba de l'Institut d'Estudis Catalans, a les 19h. 

L'acte, presentat per Joandomènec Ros, president de l'Institut d'Estudis Catalans, i Marta Soler, presidenta de l'Associació Catalana de Sociologia i presidenta de l'European Sociology Association, comptarà amb les intervencions de: 

Ramon Flecha, catedràtic de Sociologia per la Universitat de Barcelona. Guanyador del Premi Catalunya de Sociologia 2019 atorgat per la rellevància internacional i l'impacte social de les seves aportacions sociològiques. 

Ana Lebrón, treballadora manual del tèxtil, cofundadora de Vern, coordinadora dels moviments de Verneda-Sant Martí que van elaborar i aconseguir el somni dels seus barris. Ramon Flecha col·labora amb Ana Lebrón des de 1978. 

Juan Ramon Vílchez, responsable del Programa Poble Gitano i Innovació Social del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Ramon Flecha col·labora amb Ramon Vílchez des de l'any 1973. Una de les seves col·laboracions, en el marc del FP7 Workalo, va portar a l'aprovació del reconeixement del Poble Gitano pel Parlament Europeu. 

Tontxu Campos, ex-conseller del Govern Basc. Actualment executive MBA-DBS, director de la Universitat de Deusto. Ramon Flecha ha col·laborat amb ell des de 2005. 

En acabar l'acte,  sobre les 20h de la tarda, hi haurà un brindis de celebració al Claustre de l'IEC.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web