ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

MAREMAR DE DAGOLL DAGOM, EL NOVEMBRE A BARCELONA

Els membres del Colpis tenen un 20% de descompte en les entrades
MAREMAR DE DAGOLL DAGOM, EL NOVEMBRE A BARCELONA

A partir del 8 de novembre, la companyia Dagoll Dagom tornarà a ser al Teatre Poliorama amb l’espectacle MareMar, una metàfora sobre la vida explicada com un viatge a través del mar. Els col·legiats i col·legiades gaudiran d’un descompte especial del 20% en la compra de les entrades del mes de novembre.
 
L’espectacle recrea la història de Pèricles, príncep de Tir, que es veu obligat a fugir del seu poble i d’altres indrets de la costa del Mediterrani perseguit pel governador d’Antíoc. Durant les seves aventures Pèricles s’enamora de Thaïsa amb qui tindrà una filla, Marina. En el viatge de tornada a Tir, el vaixell en què viatja la parella naufraga. Thaïsa és donada per morta i Pèricles, desesperat, deixa Marina a Tarsus perquè la cuidin Cleó i Dionisa.
 
La història de Pèricles, original de William Shakespeare, és un cant a l’amor familiar i a la reunificació dels membres dispersats d’una família que lluita pel seu retrobament. Dagoll Dagom adapta aquest text èpic sense oblidar les històries que no s’expliquen dels refugiats dels nostres dies.

Descomptes per als col·legiats/des:
Per a gaudir del descompte, els membres del Colpis poden utilitzar el codi exclusiu MAREMAR20 que s'hauria d'aplicar a l'hora de fer la compra de les entrades a través de la pàgina web del Teatre Poliorama. La promoció només és vàlida per a les entrades del mes de novembre.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web