ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

HACKATÓ FEMINISTA

El proper 16 d'octubre a Barcelona
HACKATÓ FEMINISTA

SheLeader, amb la col·laboració de Dones en Xarxa, CTecno i Fundació migranodearena (acció emmarcada dins del programa esTICenllaçat), organitzen una Hackató. Serà el pròxim 16 d'octubre, de 17.00 a 20.00 a la Biblioteca Montserrat Abelló.

Durant un dia, és co-crearan les millores de funcionalitat i possibilitats tècniques que permetin facilitar l’experiència de les usuàries i incorporar novetats que ampliïn els serveis que ofereixen; com, per exemple, un espai en línia per a tractar l'assetjament laboral, un mòdul d'assessoria en xarxa per a donar suport als reptes professionals de dones del sector digital i un visualitzador de dones del sector digital, entre altres.
 
Es proposa el Hackató com una jornada participativa en la qual hackers i professionals del sector digital, amb les indicacions del monitoratge d'expertes, comparteixin els seus coneixements i desenvolupin en conjunt eines que permetin que el projecte de SheLeader continuï creixent. Es tracta d'una oportunitat per a professionals del sector tecnològic i digital que es trobin compromeses amb la igualtat de co-crear un espai d'apoderament femení dins del món de la tecnologia.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web