ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

CURS: INTRODUCCIÓ AL PROTOCOL

Inscripcions obertes fins al 6 de desembre
CURS: INTRODUCCIÓ AL PROTOCOL

Aquest curs permet conèixer els principis bàsics del protocol i la seva vinculació amb els actes públics i privats de diferents àmbits; dominar les tècniques i eines principals per a l’efectiva organització dels actes i reconèixer les sinergies relacionals i comunicatives que el protocol aporta a empreses i institucions.
 
El curs està destinat a comunicadors d’institucions, empreses i organitzacions, membres de gabinets de premsa, de consultories de comunicació i RRPP o que hagin d’informar sobre tot tipus d’actes institucionals o privats.

L’objectiu és que l’alumnat es familiaritzi amb el protocol per tal de saber aplicar-lo en diferents circumstàncies. Encara que la temàtica pugui semblar allunyada per a les persones que no treballen directament en les institucions, sempre és útil tenir-ne nocions bàsiques per actuar, entendre i informar adequadament en tot tipus d’esdeveniments.
 
Les classes s’impartiran els dimarts 10 i 17 de desembre, de 15.30h a 19.30h al Col·legi de Periodistes de Catalunya (c. Rambla Catalunya, 10 de Barcelona).
 
La data límit d’inscripcions és el 6 de desembre de 2019.

El preu per a col·legiats i col·legiades és de 68 euros (els que estiguin en situació d'atur tindran un 20% de descompte). El preu per a no col·legiats és de 136 euros, amb un 10% de descompte per a les que estiguin en situació d'atur.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web