ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COLPIS D'ADHEREIX AL DECÀLEG DE LA INTERCOL·LEGIAL PER L'EQUITAT DE GÈNERE

EL COLPIS D'ADHEREIX AL DECÀLEG DE LA INTERCOL·LEGIAL PER L'EQUITAT DE GÈNERE

El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya s’adhereix al Decàleg ‘El nostre clam per l’equitat’ proposat per la Comissió de Dones i d’Igualtat de la Intercol·legial per a fomentar l’equitat de gènere en l’àmbit dels col·legis professionals.
 
En el document, es reclama un tracte equitatiu entre dones i homes en el món professional per eliminar qualsevol discriminació de gènere en sintonia amb altres associacions i moviments feministes. Així, el Decàleg es proposa als Col·legis Professionals de Catalunya com la mínima expressió acceptable en la gestió i orientació del món professional.
 
En aquest mateixa línia, la comissió de gènere del Colpis –la qual és part de la Intercol·legial- subscriu el document i reafirma els valors promoguts pel Decàleg tal i com va quedar recollit en el seu propi document, publicat pel Colpis l'estiu passat, amb l’objectiu d’assolir l’equitat de gènere en l’àmbit de les ciències polítiques i la sociologia.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web