ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

OBERTA LA RECEPCIÓ D'ARTICLES PER LA 'REVISTA TEMAS SOCIOLÓGICOS'

Fins al 31 de desembre de 2019
OBERTA LA RECEPCIÓ D'ARTICLES PER LA 'REVISTA TEMAS SOCIOLÓGICOS'

La Revista Temas Sociológicos, publicació de l'Escola de Sociologia de la Universitat Catòlica Silva Henríquez (Santiago de Xile), convida a la comunitat acadèmica a enviar articles per al dossier número 26 de la revista, el qual estarà dedicat a la reflexió sobre "Dret i justícia: cap a una sociologia del poder de l'Estat".
 
La convocatòria proposa reunir investigacions sociològiques vers l'estructura i el funcionament d'un poder de l'Estat, centrant la seva mirada en els actors clau d'un àmbit institucional específic: el Poder judicial. Es busca que les produccions expliquin les dimensions socials, culturals, històriques i polítiques que configuren la funció judicial per a reconstruir així les condicions específiques amb què es desenvolupen els processos institucionals en l'àmbit de la Justícia o la Magistratura, des d'una perspectiva sociològica.

Així mateix, la revista també està oberta a rebre altres articles d'investigació per aquest mateix número. Es tracta de contribucions científiques inèdites i altres projectes d'investigació empírics i teòrics, en temes de sociologia i altres ciències socials afins, que contribueixin a entendre millor la realitat social.

Els autors poden penjar els seus textos a la plataforma OJS de la revista o enviar-los directament al correu electrònic de la Revista Temas Sociológicos: temasociologicos@ucsh.cl.
 
Els articles es poden enviar en castellà, anglès i portuguès. La data límit és el 31 de desembre de 2019.

 

NORMES DE PUBLICACIÓ DELS ARTICLES

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web