ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

GUIA PER A LA MILLORA DE L'ACCIÓ SUBVENCIONAL I EL FOMENT DE LA TRANSPARÈNCIA

De la Fundació Ferrer i Guàrdia
GUIA PER A LA MILLORA DE L'ACCIÓ SUBVENCIONAL I EL FOMENT DE LA TRANSPARÈNCIA

La Fundació Ferrer i Guàrdia ha impulsat, amb el suport de l’Agència de Transparència de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, una Guia per a la millora de l’acció subvencional i el foment de la transparència. El document incorpora propostes concretes per implementar la transparència en matèria de subvencions en l’àmbit local. Amb motiu de la seva publicació, el proper dijous 24 d’octubre es realitzarà una jornada que vol esdevenir un espai de diàleg on compartir i reflexionar amb les persones representants de diferents ajuntaments sobre com millorar els processos en aquest àmbit.

La jornada vol abordar els reptes als que ha de donar resposta l’administració local en l'àmbit de les polítiques de subvencions, com la governança en la gestió de les subvencions, el marc estratègic, els processos de gestió i atorgament de subvencions en relació a l'objectivitat i la transparència, així com el sistema de gestió i publicació de la informació clara i comprensible per la ciutadania, entre altres.
 
Data: Dijous 24 d'octubre 2019
Hora: 9:30 - 13:00h
Lloc: Palau Macaya, Barcelona (Passeig de Sant Joan, 108)
Activitat gratuïta amb inscripció obligatòria. Places limitades.

Es lliurarà una còpia de la Guia per a la millora de l’acció subvencional i el foment de la transparència a totes les persones assistents a la jornada.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web