ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

CONFERÈNCIA DE PATRICK BOUCHERON: UNA INCERTA IDEA D'EUROPA

Dimecres, 6 de novembre al CCCB
CONFERÈNCIA DE PATRICK BOUCHERON: UNA INCERTA IDEA D'EUROPA

En aquesta sessió, l'historiador francès Patrick Boucheron compartirà la seva visió sobre la situació actual d'Europa, coincidint amb el trentè aniversari de la caiguda del mur de Berlín.

Segons Boucheron, el poder s'imposa per la seva capacitat de generar un discurs sobre la realitat que és percebut com a veritable. Una mostra d'aquesta força narrativa del poder és la gran quantitat de relats que va generar la caiguda del mur de Berlín, símbol del final d'un període històric. 30 anys després, però, les narracions que aleshores es van establir han començat a esquerdar-se. Europa viu un present d'incertesa i la relació entre relat i política ha canviat del tot en els darrers anys.

Patrick Boucheron és un dels intel·lectuals francesos de més renom internacional. Està considerat un dels màxims exponents de l'actual renovació historiogràfica europea i destaca per la seva capacitat de recuperar el passat per comprendre els conflictes polítics actuals.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web