ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

OBERTA LA RECEPCIÓ DE PROPOSTES AL PREMI CREU CASES 'DONES PER CANVIAR EL MÓN' 2020 DE L'IEC

Fins al 29 de novembre
OBERTA LA RECEPCIÓ DE PROPOSTES AL PREMI CREU CASES 'DONES PER CANVIAR EL MÓN' 2020 DE L'IEC

Instituït l’any 2017 per l’Institut d’Estudis Catalans, el premi vol honrar la boticària i farmacèutica catalana Creu Casas i Sicart, la primera dona membre de la Secció de Ciències de l’IEC.

 

El premi està dotat amb 6.000 euros, que es distribuiran en dues modalitats: d'una banda, la A (de 2.000 euros) premiarà la trajectòria en tasques de divulgació i aproximació de la tecnologia a l’alumnat femení en qualsevol àmbit, en especial, per les aportacions que la guardonada hagi realitzat per a impulsar les lleis que evitin la discriminació de gènere en els àmbits tecnològics.

 

D'altra banda, la modalitat B (de 4.000 euros), s’atorgarà a grups de treball liderats per una dona que hagi desenvolupat metodologies d’apoderament de les dones o d’ensenyament per a captar el talent femení en els camps esmentats.

 

Les candidatures s’han de tramitar telemàticament per mitjà del formulari disponible al web de l’IEC. El termini per a presentar-les estarà obert fins al 29 de novembre de 2019, a la 13h.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web