ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

ACTE: 'AUTONOMIES I INTERDEPENDÈNCIES EN SOCIETATS COMPLEXES'

Dimecres, 13 de novembre a Barcelona
ACTE: 'AUTONOMIES I INTERDEPENDÈNCIES EN SOCIETATS COMPLEXES'

El Col·legi de Pedagogs de Catalunya, el Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya, el Col·legi de Psicologia de Catalunya i el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya organitzen la jornada Autonomies i interdependències en societats complexes el dimecres 13 de novembre, a l’Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona.
 
L’acte obra una nova edició que presentarà el IV Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats (IV CSSBE) que tindrà per lema Dependències al llarg del cicle vital. Enfortiment i Autonomia, que se celebrarà el mes d’octubre de 2020. L’objectiu del Congrés és un anàlisi de la complexitat de la realitat social, la reflexió i l’intercanvi de coneixements científics i provinents de la pràctica professional gràcies a la perspectiva multidisciplinar i inclusiva de l’organització.
 
Durant la jornada precongressual es presentaran les conclusions de l’edició anterior i el contingut del IV Congrés amb una conferència del Dr. Ramón Alcoberro que introduirà l’eix central del congrés de l’any que ve, sota el lema Dependències al llarg del cicle vital. Enfortiment i Autonomia.
 
L'acte serà el dimecres 13 de novembre a les 17.30h a l'Espai Francesca Bonnemaison (c. San Pere Més Baix, 7 de Barcelona). L'entrada és lliure però cal inscripció prèvia mitjançant aquest enllaç.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web