ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN LA SESSIÓ DE COHESIÓ SOCIAL I HABITATGE

En el marc del procés participatiu sobre el PDUM
ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN LA SESSIÓ DE COHESIÓ SOCIAL I HABITATGE

Més de seixanta persones van assistir a la sessió dedicada a La cohesió social i l'habitatge, que es va realitzar el dilluns passat (11 de novembre) a la seu del Colpis. L'acte es va portar a terme amb motiu del procés participatiu sobre el Pla Director Urbanístic Metropolità de Barcelona (PDUM), organitzat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

L'objectiu principal de les sessions és la incorporació d'actors -no sempre relacionats de manera directa amb l'urbanisme- per tal de generar una visió més transversal i compartida sobre les necessitats i expectatives dels diferents agents del territori respecte el PDUM. 

La sessió va comptar amb les exposicions de Josep Maria Carreras, director de l'Àrea de Polítiques Urbanístiques de l'AMB i  Sandra Quesada, arquitecta de l'equip de redacció del Pla Director Urbanístic (PDU). La jornada va comptar també amb la presència del Dr. Jordi Pacheco, degà del Colpis, qui va presentar l'acte. Jordi Sánchez, vicepresident de Polítiques urbanes de l'AMB, va cloure la sessió.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web