ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

III SIMPOSI INTERNACIONAL: CURA I NEGLIGÈNCIA EN L'ENTORN FAMILIAR (IESF)

Dimecres 20 de novembre, a Barcelona
III SIMPOSI INTERNACIONAL: CURA I NEGLIGÈNCIA EN L'ENTORN FAMILIAR (IESF)

L'Institut d'Estudis Superiors de la Família de la Universitat Internacional de Catalunya  organitza el tercer simposi internacional, enguany dedicat a la importància del temps en la cura. El tema d'aquesta edició s'ha escollit seguint la recomanació de la Declaració Universal de Nacions Unides en la qual s'afirma la necessitat que cada nen gaudeixi d'una protecció especial així com d'oportunitats i serveis perquè pugui desenvolupar-se físicament, mentalment, moralment, espiritual i socialment en forma saludable i normal.

Per aquest motiu el simposi tractarà qüestions com l'evolució dels rols parentals, els problemes de conciliació treball-família i els usos socials del temps i la seva influència en el desenvolupament cognitiu, la salut i el benestar infantil.
 
Al llarg de l'acte és combinarà una doble perspectiva combinant l'aportació acadèmica amb l'intercanvi de bones pràctiques en usos del temps.
 
El simposi està obert, prèvia inscripció, a tots els interessats en la formació i atenció de menors i de les seves famílies. La inscripció és obligatòria mitjançant aquest enllaç.

L'acte se celebrarà a l'Aula Magna del Campus Iradier (Immaculada 22) de la UIC a  Barcelona

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web