ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

TROBADA AMB FUNCIÓ PÚBLICA

Defensa i promoció de la professió El passat 5 de desembre va tenir lloc una reunió entre la degana del Col·legi, la Sra. Anna Parés, el secretari, el Sr. Jordi Pacheco, i el gerent, el Sr. Jordi Pujol, amb la secretària d’Administració i Funció Pública del Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya, la Sra. Maria Teresa Aragonés, i amb la directora general de Funció Pública, la Sra. Leonor Alonso.

Aquesta reunió es va dur a terme a iniciativa del Col·legi ja que des del Departament de Governació i Administracions Públiques s’està treballant en l’Avantprojecte de Llei de Mesures en Matèria d’Ocupació Pública. Des del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya es va traslladar al Departament de Governació la necessitat que aquest avantprojecte de llei contempli la creació d’un àmbit específic d’ocupació pública per a politòlegs/logues i sociòlegs/logues, com a titulats fonamentals per al correcte i eficaç funcionament de l’Administració Pública que són.

Tanmateix, durant la reunió es va fer entrega d’un dossier explicatiu on fèiem constar per escrit aquesta petició així com la nostra perseverança en què es tingui especial consideració en no deixar fora dels processos de convocatòria a politòlegs/logues i sociòlegs/logues.


Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web