ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

CONFERÈNCIA: CRISIS NACIONALS VISTES A LA LLUM DE CRISIS PERSONALS

Aquesta tarda, a Barcelona
CONFERÈNCIA: CRISIS NACIONALS VISTES A LA LLUM DE CRISIS PERSONALS

Els éssers humans experimenten crisis personals associades amb certes edats  o desencadenades per xocs externs (la mort d’un ésser estimat, una malaltia, un revés a la feina o un cop financer). Solucionar-les requereix un canvi selectiu que alguns aconsegueixen amb més èxit que altres. Diverses disciplines científiques, com la psicologia, han identificat factors que poden augmentar la probabilitat que aconseguim superar un conflicte personal.

Les nacions i les societats també pateixen crisis que requereixen canvis selectius. En aquesta conferència, Jared Diamond (premi Pulitzer) analitzarà de quina manera cada individu lidia amb situacions problemàtiques, mitjançant un viatge comparatiu per diferents països. Segons les seves teories, prenent com a model la gestió emocional d’una persona es pot explicar l’evolució de societats senceres. També una crisi mundial? 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web