ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN L'ACTE DE CELEBRACIÓ DEL 30 ANIVERSARI DEL COL·LEGI

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN L'ACTE DE CELEBRACIÓ DEL 30 ANIVERSARI DEL COL·LEGI

Més d'un centenar de persones es van reunir al Palau Macaya per a celebrar amb nosaltres els 30 anys de vida del Colpis.

L'acte va incloure l'entrega dels premis Miquel Caminal i Anna Alabart 2019 al millor TFG en Ciència Política i Sociologia amb l'exdegana Anna Parés (2005-2017); un repàs per la història del Col·legi de la mà de l'exdegà Joan Botella (1999-2005) i la conferència magistral sobre Els orígens (polítics i econòmics) de la desigualtat de Carles Boix, reconegut politòleg i professor de Ciència Política a la Universitat de Princeton (EUA).

Amenitzada per la música de Gerard Sesé, la celebració va incloure dues primícies. D'una banda, l'anunci del canvi de nom del Col·legi per adequar-se al llenguatge no sexista. A partir d'ara, serem el Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia. I, l'altra, la projecció del vídeo promocional del Colpis, que il·lustra la missió del Col·legi i fa un breu resum de la seva trajectòria.

Conduït pel degà Jordi Pacheco i Eugènia Bretones, l'acte va cloure amb un ràpid brindis d'aniversari abans del sopar de commemoració que es va realitzar tot seguit al restaurant El Manaba.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web