ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

JOEL CANTÓ I CARLA ALONSO GUANYEN EL II PREMI MIQUEL CAMINAL I ANNA ALABART 2019

JOEL CANTÓ I CARLA ALONSO GUANYEN EL II PREMI MIQUEL CAMINAL I ANNA ALABART 2019

Joel Cantó i Carla Alonso Méndez han estat els guardonats del II Premi Miquel Caminal i Anna Alabart als millor TFG en Ciència Política i en Sociologia 2019, impulsat pel Colpis.

El treball European Social Democracy and the Quest for Electoral Relevance de Joel Cantó (UB) s'ha endut el guardó d'enguany dedicat a la Ciència Política. Així mateix, els treballs Els marcs interpretatius de les polítiques públiques davant la prostitució a Espanya, de Sara Casajuana Costa (UAB) i Estructura de classes i vot d'extrema dreta a la República Francesa, de Jaume Cantero Guerrero (UPF) han estat guardonats amb l'accèssit del premi en aquesta categoria.

Pel que fa a la categoria de Sociologia, Carla Alonso Méndez ha estat la guardonada pel seu treball dedicat a L'auge de l'extrema dreta a la Unió Europea: la immigració en el punt de mira (UAB). El treball d'Evelyn Gil Martínez ha quedat com a accèssit del premi de Sociologia amb el treball Comunicació i identitat. El cos com a impremta d'allò social (UAB).

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web