ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

TROBADA-SOPAR DE COL·LEGIATS/DES DE LA CATALUNYA CENTRAL A VIC

Dijous 30 de gener, a Vic
TROBADA-SOPAR DE COL·LEGIATS/DES DE LA CATALUNYA CENTRAL A VIC

El proper dijous 30 de gener farem una nova trobada de col·legiats i col·legiades de la Catalunya Central, aquest cop a Vic.  Hem organitzat un sopar-debat amb el professor de ciència política de la Universitat de Barcelona Josep Maria Reniu per a tractar dels "governs de coalició” (ara que per primera vegada hi haurà un executiu d’aquest tipus al govern espanyol). Al sopar, debatrem quines són les claus d’èxit dels governs de coalició, i quins problemes pot tenir el nou executiu espanyol, així com de les lliçons que hem après a nivell català i local. Hi haurà ocasió, a més, de parlar de temes interns: el Col·legi, les expectatives i necessitats dels col·legiats/des i tot allò  que es vulgui plantejar.

 

L’activitat tindrà lloc al reservat del restaurant El Caliu de Vic (c. de la Riera, 13), a partir de les 21:00, i tindrà un cost de 17€.

 

Us podeu inscriure mitjançant aquest formulari.

 

Si algú no pot venir al sopar però té interès en tenir un contacte amb el degà i el director del Colpis aquell dia a la tarda, que ens ho faci saber igualment  i  mirarem de programar una reunió (en lloc i hora per determinar).

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web