ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

EL PARLAMENT DE LES DONES, EXEMPLE DE BONA PRÀCTICA A EUROPA

Reconeixement de l'Institut Europeu per la Igualtat de Gènere
EL PARLAMENT DE LES DONES, EXEMPLE DE BONA PRÀCTICA A EUROPA

El Parlament de les Dones, una iniciativa en la qual hi van participar les representants de la comissió de gènere del Col·legi, ha estat reconeguda per l'Institut Europeu per la Igualtat de Gènere (EIGE) com a exemple de bona pràctica, de manera que ha situat així la cambra catalana dins els parlaments sensibles al gènere al costat de l’Assemblea Nacional Francesa o del Parlament d’Austràlia. És la primera vegada que aquest organisme europeu selecciona una iniciativa del Parlament de Catalunya com exemple de bona praxis.

La iniciativa, que va ser impulsada de manera conjunta pel Parlament de Catalunya i el Consell Nacional de les Dones de Catalunya (CNDC), es va celebrar el passat 1 de juliol de 2019. A banda de la  Declaració del Parlament de les Dones, la sessió també ha estat la llavor per a la celebració del primer debat específic sobre gènere -celebrat el 17 de desembre- després de prop de 40 anys d'activitat parlamentària.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web