ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

ESTUDI SOBRE LA TRANSFERÈNCIA I L'IMPACTE SOCIAL DE LA SOCIOLOGIA A CATALUNYA

Hi vols participar?
ESTUDI SOBRE LA TRANSFERÈNCIA I L'IMPACTE SOCIAL DE LA SOCIOLOGIA A CATALUNYA

L’Associació Catalana de Sociologia realitza un estudi sobre la transferència i l’impacte social de la Sociologia a Catalunya, un projecte en què col·labora el Col·legi, que pretén fer visible com el coneixement sociològic està contribuint a desenvolupar polítiques públiques, programes de la societat civil i activitats empresarials que contribueixen a la millora de les condicions de vida i a les oportunitats de les persones.

 

Des de la creació de les facultats de sociologia a les universitats catalanes, els professionals de la matèria no han deixat d’aportar els seus coneixements a la societat. L’estudi es planteja així com una necessitat per a evidenciar la contribució dels i les professionals de la sociologia amb l’objectiu de reforçar la professió de cara al futur.

 

Així, us fem extensiva la invitació de l'ACS a participar en l’estudi contestant aquesta enquesta (15 minuts de dedicació aproximada) i a fer difusió de l’estudi entre col·legues de professió.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web