ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI PRESENTA UNA AL·LEGACIÓ A PROMUNSA

Per omissió en una convocatòria
EL COL·LEGI PRESENTA UNA AL·LEGACIÓ A PROMUNSA

En la seva tasca constant de representació del col·lectiu de politòleg(ue)s i sociòleg(ue)s, el Col·legi va presentar un escrit d'al·legació al senyor Xavier Pagès Mercadal, president del Consell d'Administració de la societat Promocions Municipals Santjustenques S.A. (Promunsa), amb motiu de l'omissió de titulats i titulades en Ciències Polítiques i de l'Administració a les bases  per a la provisió del lloc de treball de gerent de l'empresa municipal de Sant Just Desvern, convocada el passat 16 de desembre.

 

Malgrat que l'empresa municipal no ha tingut en compte als titulats/des en Ciències Polítiques i de l'Administració per a optar a la plaça esmentada, el Col·legi defensa que les tasques del lloc de treball que s'han de dur a terme es corresponen plenament amb les competències professionals dels/les titulats/des en Ciències Polítiques i de l'Administració.

 

Per aquest motiu, el passat 21 de gener el Col·legi va sol·licitar que es permeti la participació de les persones titulades en Ciència Política per la plaça de gerent.

 

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web