ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

VIII EDICIÓ DELS ÒSCAR DE LES RELACIONS INTERNACIONALS 2020

Vota online per les candidatures que més t'agradin!
VIII EDICIÓ DELS ÒSCAR DE LES RELACIONS INTERNACIONALS 2020

El diari digital esglobal convoca la VIII Edició dels Òscar de les Relacions Internacionals 2020 dedicat a les actuacions més destacades en el panorama global del darrer any. Les 12 categories inclouen esdeveniments, persones o conceptes que tenen o han tingut un pes rellevant en els esdeveniments del món dels darrers dotze mesos. Després d’una primera selecció elaborada per la redacció d’esglobal juntament amb l’opinió d’experts i col·laboradors, ja es poden veure les candidatures nominades.

 

Així, esglobal anima als seus lectors a votar per les candidatures que creguin que haurien de guanyar l’estatueta a les Relacions Internacionals mitjançant aquest formulari (fins al 2 de febrer, inclòs). Així mateix, la publicació també admet suggeriments sobre candidats no considerats o altres comentaris amb l’objectiu de crear un debat sobre els Òscar de les Relacions Internacionals.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web