ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

MODIFIQUEN UNA CONVOCATÒRIA D'OFERTA PÚBLICA A INSTÀNCIES DEL COL·LEGI

Consell Comarcal de Les Garrigues El Consell ha modificat finalment la convocatòria d'una plaça de Tècnic/a de joventut, després que el Col·legi sol·licités la seva revisió al comprovar que les bases d'aquesta excloïen els titulats i titulades en Ciències Polítiques i en Sociologia.

El Col·legi va dirigir una carta al president del Consell Comarcal de Les Garrigues, el passat 14 d'octubre, on demanava la revisió de l'esmentada convocatòria, al no contemplar aquesta entre els requisits per accedir a la plaça la titulació en Ciències Polítiques i/o en Sociologia.

 

Segons la descripció del lloc de treball d'aquesta convocatòria, les competències requerides coincidien plenament amb les aptituds professionals dels nostres titulats i titulades. En virtut d'això, el Consell Comarcal ha  rectificat les seves bases. El termini per a inscriure's en aquesta convocatòria finalitzarà el pròxim 30 d'octubre.

 

FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web