ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

SI ESTÀS PLANIFICANT LES VACANCES DE 2020...

Els i les col·legiats/des gaudeixen de descomptes amb Halcón Viajes
SI ESTÀS PLANIFICANT LES VACANCES DE 2020...

L'empresa HALCÓN VIAJES ofereix un 5% de descompte a tots els i les membres del Col·legi en paquets de vacances operats per Travelplan (Illes, Carib, Amèrica, Circuits, Mediterrani i Àfrica); Welcomebeds.com (banc de llits amb hotels Nacionals i Internacional); Marsol (circuits per l’estat espanyol, Europa, Portugal i Islandia) i grans viatges amb Catai.

Així mateix, els col·legiats i col·legiades també poden gaudir del mateix percentatge de descompte (5%) en la contractació de creuers i ferris de les principals companyies navilieres (Costa Cruceros, Pullmantur, MSC Cruceros, Royal Caribbean, Grimaldi, Transmediterránea i Balearia).

Entre els avantatges econòmics, també s’inclou un descompte del 15% sobre la tarifa web del lloguer de cotxes de Sixt Rent i AVIS.

Per a gaudir del descompte, només cal dirigir-se a les oficines d’HALCÓN VIAJES i acreditar la pertinença al Col·legi per aplicar la rebaixa corresponent.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web