ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

DESCOMPTES PER A LA INSCRIPCIÓ A L’EASTER CAMP 2020

Els membres del Col·legi gaudiran d'una rebaixa del 10%
DESCOMPTES PER A LA INSCRIPCIÓ A L’EASTER CAMP 2020

L’empresa ACTIESPORT ofereix un 10% de descompte als col·legiats i col·legiades en la inscripció del proper EASTER CAMP, previst entre el 5 i el 9 d’abril de 2020, al Delta de l'Ebre.

Es tracta d’una activitat educativa durant les vacances de Setmana Santa dirigit a joves d’entre 12 i 16 anys perquè gaudeixin d’un temps lliure saludable i de qualitat en el qual també s’utilitzarà l’anglès (amb monitors nadius i no nadius) perquè els assistents es puguin familiaritzar amb la llengua de manera lúdica.

 

L’allotjament dels joves se situarà en bungalous de 6 persones (1 monitor per cada 5 assistents) al Càmping l’Ampolla, situat davant la platja d’aquesta localitat de la costa tarragonina.

 

Per a gaudir del descompte (vigent fins al 5 de març), només cal acreditar degudament la pertinença al Col·legi de qui contracti l'estada per tal que ACTIESPORT pugui aplicar la rebaixa corresponent.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web