ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

SESSIÓ D'ORIENTACIÓ: TREBALLAR A ORGANISMES INTERNACIONALS

Dimecres 18 de març, a la seu del Col·legi
SESSIÓ D'ORIENTACIÓ: TREBALLAR A ORGANISMES INTERNACIONALS

El proper dimecres 18 de març, el Col·legi ofereix una nova sessió d’orientació laboral als/les seus/ves membres, en aquest cas sobre com accedir a treballar a organismes internacionals, a càrrec de Yolanda Alcoceba.  

Yolanda Alcoceba és politòloga, especialitzada en cooperació al desenvolupament i institucions. Actualment, és Responsable de noves estratègies de finançament i partenariat a l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament de la Generalitat de Catalunya, de manera que compta amb un coneixement profund del funcionament de les principals agències de Nacions Unides i del Banc Mundial així com d’altres entitats d’àmbit europeu.

 

Com a bona coneixedora dels organismes internacionals, Yolanda Alcoceba ens podrà explicar de primera mà les vies d’accés per a treballar-hi  per als politòleg(ue)s i sociòleg(ue)s que es plantegin aquesta opció per al seu futur professional.

 

La sessió d’orientació tindrà lloc dimecres 18 de març, a les 18h a la seu del Col·legi (c. Roger de Llúria, 155-157 entl. 1a) de Barcelona.

 

L’entrada és lliure fins a completar l'aforament, però cal inscripció prèvia en aquest enllaç

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web