ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI S'ADHEREIX A L'ANY MERCÈ PÀNIKER

En commemoració al centenari del seu naixement
EL COL·LEGI S'ADHEREIX A L'ANY MERCÈ PÀNIKER

El Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya s’adhereix a l’Any Mercè Pàniker. L’Institut Català de les Dones organitza i coordina els actes de reconeixement de l’empresària feminista i activista social catalana Mercè Pàniker i Alemany (Barcelona, 1920 – 2012).

 

Mercè Pàniker va defensar sempre la importància de la independència econòmica de les dones com a element clau per a la seva autonomia. Pionera en l’àmbit empresarial va donar suport a múltiples iniciatives que es van emprendre a Catalunya des de la petita i mitjana empresa i a la promoció de la dona empresària. Va impulsar també la creació i el desenvolupament de l’Institut Català de les Dona de la Generalitat de Catalunya durant els anys 80. La seva feina ha estat reconeguda a nivell europeu, però també, per institucions mundials com les Nacions Unides.

 

A Catalunya, Mercè Pàniker va ser reconeguda amb la Medalla President Macià de la Generalitat de Catalunya (2007) i la Medalla d’Argent a la Millor Ciutadana Europea per la Fondation du Mérite Européen (2007).

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web