ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

PRESENTACIÓ DEL PROJECTE EQUAL

ATENCIÓ: CANVI D'UBICACIÓ!
PRESENTACIÓ DEL PROJECTE EQUAL

La Iniciativa Open Data Barcelona presentarà el proper dilluns 9 de març el projecte Equal, una web app per a promoure la igualtat a Instagram. 

 

La presentació anirà a càrrec de Lula Gómez, realitzadora, animadora stop motion i creadora de @eres_una_caca. Compartirà taula amb les expertes en xarxes socials i polítiques de gènere Alejandra de Diego i Irene Zugasti i la resta de membres de l'equip d'Equal Diana Vilé, Conchita Pineda i Marisela Vázquez.

 

La presentació forma part dels actes de l'Open Data Day, un esdeveniment anual que busca promoure el coneixement de dades obertes a escala mundial. Al llarg de la sessió es coneixeran les potencialitats de les dades obertes als reptes de la societat.

 

La presentació es portarà a terme el dilluns 9 de març, a les 19.15h de la tarda, a l'Edifici Innoba de Barcelona (c. del Perú, 52) enlloc de l'Edifici Movistar de Plaça Catalunya, tal i com estava previst inicialment. L'entrada és lliure, però cal confirmar assistència en aquest enllaç.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web