ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

OBERTA LA CONVOCATÒRIA PEL PREMI CIUTADÀ EUROPEU 2020

El termini està obert fins al 20 d'abril de 2020
OBERTA LA CONVOCATÒRIA PEL PREMI CIUTADÀ EUROPEU 2020

El Parlament Europeu ha obert el termini de sol·licitud del Premi del Ciutadà Europeu 2020, que distingeix projectes excepcionals, ja siguin nacionals, transfronterers o paneuropeus, que promoguin la integració i la cooperació, així com els valors consagrats a la Carta dels Drets Fonamentals de la Unió Europea: dignitat, igualtat, solidaritat, justícia, drets i llibertats ciutadanes.

 

L'Eurocambra convida a ciutadans europeus, grups de ciutadans, associacions i organitzacions a sol·licitar o proposar a altres persones pel Premi fins el proper 20 d'abril de 2020 a les 23:59.

 

Entre els guanyadors de les passades edicions es troben projectes que aborden la integració i l'assistència social, l'educació, el diàleg intercultural, l'art i la cultura, la protecció mediambiental i la memòria històrica.

 

Els guanyadors/es s'anunciaran al juliol de 2020 i seran convidats a la cerimònia d'entrega del premi el novembre de 2020 al Parlament Europeu.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web