ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

CURS: DISSENY, REALITZACIÓ I ANÀLISI D'ENQUESTES

Inscripcions obertes fins al 31 de març
CURS: DISSENY, REALITZACIÓ I ANÀLISI D'ENQUESTES

Actualment, l’accés a la informació ja no és un obstacle. Tenim molta informació, massa i el que importa avui en dia és, d’una banda, saber si és fiable i, de l’altra, saber interpretar-la. Pel que fa les enquestes, és especialment important saber com s’ha recollit aquesta informació i, tant si es tracta d’obtenir noves dades com treballar amb informació ja existent és fonamental tenir coneixements sobre com s’ha dissenyat tot el procés de recollida d’informació.

 

Destinat a totes aquelles persones que tinguin necessitat d’obtenir informació mitjançant enquestes quantitatives, el curs té com a objectiu que l’alumnat aprengui les eines bàsiques per a dissenyar correctament una investigació quantitativa mitjançant enquestes com a instrument de recol·lecció de dades.

 

El curs anirà a càrrec de Montse Ferré Delgado, exdirectora d’estudis quantitatius a l’Instituto DYM, col·laboradora del GESOP i professora associada a la Universitat Autònoma de Barcelona.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web