ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

CURS EN LÍNIA: COM SER UN/A MILLOR ALCALDE/SSA O REGIDOR/A

La realització del curs s'adapta al ritme de cadascú
CURS EN LÍNIA: COM SER UN/A MILLOR ALCALDE/SSA O REGIDOR/A

L’objectiu d’aquest curs és ajudar a les persones que fan política local a desenvolupar el seu rol de forma més eficaç, i alhora sentir-se bé tot realitzant-lo. En aquest sentit, el curs se centra en els aspectes personals i polítics de la tasca d’electe/a local.

El curs s'adreça tant a electes locals (alcaldes/sses i regidors/es, presidents/es i consellers/es comarcals...) que siguin nous en el càrrec com a electes veteran(e)s, que de ben segur aprendran eines i instruments per exercir la seva tasca amb més efectivitat. 

El curs anirà a càrrec d’Antoni Biarnés, llicenciat en Ciències Polítiques i Sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona, llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i Màster en Gestió Pública per la UAB. Amb àmplia experiència com a docent, també ha estat cap de gabinet de l'alcaldia de l'Ajuntament de Calafell i regidor a l'Ajuntament de Berga. A banda de 7 anys d'experiència a la Generalitat de Catalunya, també ha dirigit durant 15 anys la consultoria Institut Àgora des de la qual s’oferien serveis d’assessorament en els àmbits de l’estratègia, la millora organitzativa, la gestió de crisis i la comunicació.  Autor del llibre Manual para el Liderazgo Local. 
 

DATES

L'inici del curs està previst pel 8 d’abril tot i que es pot començar en qualsevol moment. El curs és permanent i, per tant, la seva realització s'adapta al ritme de cada persona 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web