ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

CURS EN LÍNIA: TÈCNIQUES D’ANÀLISI DE DADES ESTADÍSTIQUES MULTIVARIABLES D’INTERDEPENDÈNCIA

Inscripcions obertes fins al 13 d'abril
CURS EN LÍNIA: TÈCNIQUES D’ANÀLISI DE DADES ESTADÍSTIQUES MULTIVARIABLES D’INTERDEPENDÈNCIA

A partir del coneixement de les tècniques d’anàlisi de dades estadístiques de caràcter bivariable (com la regressió, l’anàlisi de variància o de taules de contingència) el curs està pensat per donar un pas més en el tractament de la informació estadística per tal de plantejar anàlisis multivariables. 

Aquest curs es centrarà doncs en els models d'interdependència on l'objectiu és analitzar les seves interrelacions com a conjunt per tal de permetre l’estructuració de les dades, amb finalitats tant exploratòries com explicatives.

El contingut del curs requereix una formació prèvia sobre l'anàlisi de dades estadístiques en ciències socials i, en general, en metodologia i en tècniques d'investigació social.

La formació anirà a càrrec del Dr. Pedro López-Roldán, doctor en Sociologia (UAB) i membre l'Institut d'Estudis del Treball (IET) i de la també doctora en Sociologia Sandra Fachelli (Universidad Pablo de Olavide) i membre de l'Institut d'Estudis del Treball. 


L'inici del curs està previst pel 14 d’abril. Les persones que estiguin a l'atur han de justificar la seva situació en el moment d'inscriure's al curs

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web