ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

US INTERESSEN LES RELACIONS INTERNACIONALS?

Apunteu-vos a la Comissió del Col·legi!
US INTERESSEN LES RELACIONS INTERNACIONALS?

La Comissió de Relacions Internacionals del Col·legi canvia de comissionat. A partir d’ara, la politòloga Débora Miralles pren el relleu de Víctor Solé al capdavant de la comissió, creada per permetre -entre altres- el treball en xarxa dels col·legiats i col·legiades, la identificació dels seus perfils, el millor aprofitament del seu talent i l'impuls de noves activitats segons les necessitats que es detectin.  L'objetiu d'aquesta Comissió és, també, poder ser més presents en actes, debats i mitjans de comunicació per tal de posar en valor la figura del/la politòleg/oga i sociòleg/oga. 

 

Si teniu interès en les Relacions Internacionals i la Unió Europea us animem a participar en aquesta Comissió, tot i que formar-ne part no implica obligatòriament la participació activa a la mateixa.

 

Per ser-ne membres, us demanem que ompliu el formulari que trobareu clicant en aquest vincle i ens  feu arribar els vostres interessos i àrees de coneixement. També us animem a sumar-vos al grup de Whatsapp de la Comissió que ha de servir per fer més fàcil i ràpid l'intercanvi d'informació. 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web