ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

EL PARLAMENT OFEREIX VISITES VIRTUALS GUIADES

De dilluns a divendres a les dotze del migdia
EL PARLAMENT OFEREIX VISITES VIRTUALS GUIADES

Des del dilluns 30 de març, els ciutadans poden visitar el Palau del Parlament amb visites virtuals guiades que poden concertar a través del portal web de la institució, clicant en aquest enllaç.

Les visites es faran amb la presència en directe d'un guia, de dilluns a divendres a les dotze del migdia amb grups limitats de participants, amb l'objectiu que siguin tan personalitzades com sigui possible. El personal del Parlament que habitualment fa les visites presencials serà l'encarregat de conduir virtualment el ciutadà pels espais més emblemàtics del palau i explicar-los-en la història i l'arquitectura i la tasca que duen a terme els 135 diputats.

La crisi sanitària originada pel coronavirus, que afecta l'activitat parlamentària, ha provocat que s'hagin hagut de suspendre les visites presencials a l'edifici, que cada any rep setanta mil visitants de mitjana.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web