ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA APROVA UNA LÍNIA D'AJUTS ALS AJUNTAMENTS PER EMERGÈNCIES DE LA COVID-19

LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA APROVA UNA LÍNIA D'AJUTS ALS AJUNTAMENTS PER EMERGÈNCIES DE LA COVID-19

La Diputació de Barcelona ha aprovat una nova línia d’ajuts econòmics destinada als ajuntaments, per fer front a despeses extraordinàries per atendre emergències relacionades amb la pandèmia de la COVID-19.

La corporació amplia així el suport municipal que ja s’ofereix als ajuntaments amb l’objectiu, entre d’altres, d’assegurar l’atenció domiciliària de les persones grans i de les persones amb discapacitat, de contribuir a cobrir la major necessitat d’atenció a les llars, i d’evitar la sobrecàrrega de les famílies.

D’altra banda, es promouran els ajuts econòmics a famílies amb infants, l’oferta de places residencials a les persones sense llar en equipaments temporals d’urgència, i es farà front a aquelles despeses ocasionades per la situació d'emergència dels serveis d’informació i atenció a les dones en casos de violència masclista.

Aquesta nova línia de suport als ajuntaments es canalitza mitjançant l’ampliació del Programa d’ajuts a emergències municipals, aprovat el passat mes de gener, que ja va fer front a les situacions provocades pel temporal Glòria.

Els governs locals poden sol·licitar els ajuts a través del Portal de tràmits de la Diputació de Barcelona i el termini per fer-ho finalitzarà tres mesos després de quan es declari la desactivació de les fases d’emergència, d’alerta i/o de prealerta del Pla d'actuació del PROCICAT per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web