ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

REFORÇ DELS RECURSOS PER ATENDRE LA VIOLÈNCIA MASCLISTA DURANT EL CONFINAMENT

Serveis durant la quarantena
REFORÇ DELS RECURSOS PER ATENDRE LA VIOLÈNCIA MASCLISTA DURANT EL CONFINAMENT

L'Institut Català de les Dones (ICD) del Departament de la Presidència i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies han reorganitzat els serveis que gestionen per garantir l'atenció a les dones en situació de violència masclista durant els dies que duri el confinament per emergència sanitària amb l'objectiu que no hi hagi cap dona desatesa malgrat la dificultat de mobilitat i atenció presencial. 

 

S'han endegat mesures per facilitar a les dones en situació de violència masclista l'accés telefònic i telemàtic i per a què, malgrat els serveis han alterat el seu funcionament pel que fa a presencialitat, puguin ser ateses per una persona professional quan la situació ho requereixi. 

 

Una situació excepcional de confinament, on la convivència és permanent i forçosa i la mobilitat reduïda o nul·la pot afavorir la violència, de manera similar a les situacions de conflictivitat que es donen en períodes vacacionals, amb l'agreujant de la dificultat per a la víctima de no poder trobar suport de familiars, professionals, i altres recursos.   

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web