ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

CURS EN LÍNIA: CLAUS PER UNA BONA REDACCIÓ

Inscripcions obertes fins el 15 de maig
CURS EN LÍNIA: CLAUS PER UNA BONA REDACCIÓ

En l’actual context, cada cop més entitats, empreses, partits polítics i emprenedors descobreixen com les habilitats de redacció i creació de continguts poden, per si soles, impulsar una marca, sigui corporativa, política o personal.

El curs va destinat a tots aquells que vulguin ampliar els seus coneixements sobre redacció, especialment les singularitats que presenta la redacció online. L’objectiu és que, al finalitzar el curs, l’alumne haurà incorporat la redacció professional i digital entre les seves habilitats essencials.

El curs anirà a càrrec d’Adrián Caballero, politòleg i periodista. Creador de continguts per a diferents mitjans i entitats i, també, professor universitari. Té el seu canal de podcast, blog y Youtube ‘Simple Política’. 

El curs es farà del 18 de maig a l'1 de juny de 2020, de forma online. Les persones que estiguin a l'atur han de justificar la seva situació en el moment d'inscriure's al curs. 

ENLLAÇ D'INTERÈS
FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web