ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

INFORMACIÓ RELATIVA A LA QUOTA COL·LEGIAL

50% de descompte per a les persones en situació d'atur
INFORMACIÓ RELATIVA A LA QUOTA COL·LEGIAL

El proper dilluns 4 de maig es farà efectiu el cobrament de la quota col·legial corresponent al segon trimestre de 2020. Tal i com es va anunciar anteriorment, les persones que es trobin en dificultats econòmiques poden demanar un ajornament del pagament fins al 4 de desembre de 2020,  com a tard. Per a sol·licitar-ho, cal omplir aquest formulari. 

Així mateix, les persones que estiguin en situació d'atur tenen dret a un descompte del 50% en l'import del rebut. Si encara no heu enviat la documentació acreditativa, teniu temps de fer-ho fins divendres 1 de maig. Només cal que ens feu arribar l'informe de situació administrativa actualitzat, en vigor amb data del mes d'abril. El podeu descarregar fàcilment a l'apartat d'informes de la pàgina web del  Servei d'Ocupació de Catalunya i enviar-nos-el per correu electrònica colpis@colpis.cat.

 

Aprofitem també per recordar-vos que, enguany els i les membres del Col·legi es podran deduir un percentatge de les quantitats pagades en concepte de quota col·legial de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques de l’exercici fiscal de 2019. Només cal que us assegureu que en la vostra declaració de renda hi figura aquesta deducció.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web