ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

CONFERÈNCIA: L'IMPACTE DELS REFUGIATS EN LA PLANIFICACIÓ URBANA PALESTINA

Dijous, 7 de maig a les 18.30h 
CONFERÈNCIA: L'IMPACTE DELS REFUGIATS EN LA PLANIFICACIÓ URBANA PALESTINA

Quin impacte socioeconòmic i mediambiental té la Covid-19 en els camps de refugiats i les àrees urbanes densament poblades de Palestina?  La conferència abordarà com la planificació urbana a les principals ciutats d’aquesta regió s'enfronta a un obstacle, l'absència d'una solució política al desplaçament dels refugiats palestins i als camps de refugiats.

 

En parlarà demà dijous Abdelrahman Alamarah Tamimi, doctor al grup Hidrològic Palestí per l'Aigua i el Desenvolupament dels Recursos Mediambientals (PHG). Tamimi oferirà,a més, la conferència ja prevista en el cicle Aula Mediterrània 2019-2020 sobre les dificultats de la planificació urbana de les ciutats palestines, especialment de Ramallah i Naplusa.

 

Serà presentat per Ricard Zapata, catedràtic del departament de Ciències Polítiques i Socials (UPF) i director del GRITIM-UPF (Grup d'Investigació Interdisciplinari sobre Immigració) i del Màster en Migration Studies, amb qui l'IEMed coorganitza aquesta conferència. 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web