ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

ES PRESENTA A DEBAT CIUTADÀ EL CODI ÈTIC DEL SERVEI PÚBLIC DE CATALUNYA

Sessió de debat virtual el 27/05
ES PRESENTA A DEBAT CIUTADÀ EL CODI ÈTIC DEL SERVEI PÚBLIC DE CATALUNYA

El Codi Ètic del Servei Públic de Catalunya té la voluntat d’establir un marc ètic del servei públic de Catalunya vàlid per a totes les administracions públiques i organitzacions que presten serveis públics, que pugui servir de guia i orientació en l’actuació de totes les persones que hi treballen en qualitat de servidores i servidors públics, i amb independència de quin sigui el seu vincle jurídic.

 

És fruit d’un treball col·laboratiu del Comitè per a l’elaboració del Codi Ètic del Servei Públic de Catalunya format per 22 persones triades per la seva expertesa i pertinença a diferents perfils de les administracions. El conjunt d’aportacions rebudes, admeses i acceptades pel Comitè ha permès completar i millorar el text definitiu del Codi, el qual ha obtingut d’aquesta manera una major legitimitat.

 

El codi s’acaba d’obrir a debat ciutadà a través d’un espai al web participa.gencat.cat que romandrà actiu del 2 al 29 de maig. També s’hi desenvoluparan dos debats virtuals els dies 20 i 27 de maig.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web