ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

COVID-19, SALUT PÚBLICA I LES TECNOLOGIES DE RASTREIG: UN DEBAT POLÍTIC

Dimarts, 19 de maig a les 19h
COVID-19, SALUT PÚBLICA I LES TECNOLOGIES DE RASTREIG: UN DEBAT POLÍTIC

Des de fa uns pocs anys, sobretot a partir de l’escàndol de Cambridge Analytica, ha saltat al debat públic l’enorme capacitat de les tecnologies digitals com eines de control social i de poder per qui les controli quan, al seu origen, Internet era una promesa de llibertats individuals i de comunitats horitzontals.

 

La pandemia del COVID-19  -i la necessitat expressada per molts experts i responsables polítics dels sistemes de salut, de més i millors dispositius de salut pública per alertar, gestionar i monitorar futures epidèmies que semblen inevitables ara- ha posat sobre la taula una tecnologia concreta: els protocols i Apps de contac tracing sobretot, i el seguiment de la mobilitat via smartphones, secundàriament (seguiment de les SIMS i geoposicionament de dispositius per GPS), com eines tecnològiques de salut pública.

 

Parlarem de la dimensió política de les tecnologies i els canvis socials el proper dimarts 19 de maig a les 19h de la tarda amb reconeguts experts en les diferents àrees: Simona Levi, Àlex Puig i Enric Luján.

 

Per a participar-hi cal que us inscriviu mitjançant aquest formulari per a poder-vos enviar la invitació a través del correu electrònic. 

ENLLAÇ D'INTERÈS
FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web