ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

ATENCIÓ DURANT LES FASES DE DESCONFINAMENT

Obrim la seu en horari habitual a partir de dimarts 02/06
ATENCIÓ DURANT LES FASES DE DESCONFINAMENT

Us informem que des del dia 2 de juny, l'oficina del Col·legi recupera l'activitat presencial el en el seu horari habitual, a partir de les 9.30h del matíSeguint les recomanacions sanitàries, reprenem l'atenció en torns d'una persona per dia i reservem l'horari de 10 a 11h per a persones majors de 65 anys. Tanmateix, us recomanem que durant les fases de la desescalada prioritzeu els mitjans telemàtics per a contactar amb nosaltres i, en cas que no pugui ser així, demaneu cita prèvia a colpis@colpis.cat, ja que a la seu només podem atendre una persona a la vegada.  

 

Així mateix, el Col·legi ha reforçat les tasques de neteja, desinfecció i ventilació  i compta amb material de protecció a disposició dels usuaris i visitants per a gestionar tot allò relacionat amb la pandèmia. 

 

El Col·legi encoratja tothom a seguir les recomanacions d’higiene i de prudència de cara a les següents fases de desconfinament per a controlar i prevenir qualsevol rebrot de COVID19. 

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web