ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

JORNADA EN LÍNIA: CIBERSEGURETAT, UN NOU REPTE PER ALS GOVERNS LOCALS

Inscripcions obertes fins el 8 de juny
JORNADA EN LÍNIA: CIBERSEGURETAT, UN NOU REPTE PER ALS GOVERNS LOCALS

Cada vegada són més freqüents els ciberatacs a les administracions públiques, incloses les locals, que s'han vist incrementats en els últims mesos degut a la situació extraordinària causada per la COVID-19 i l'augment de l'ús de la xarxa i de les noves tecnologies per les instàncies administratives. L'interès creixent d'aquesta jornada, en un inici prevista en format presencial, ha portat a les institucions organitzadores a prendre la decisió de realitzar-la en línia i difondre-la al conjunt de l'Estat, ampliant l'aforament des de plataformes virtuals.

 

Els objectius generals de la jornada es concreten en dos: el primer, assenyalar la urgència de l'adopció de mesures i solucions davant la problemàtica de la ciberseguretat en el món local i, segon, formar el personal al servei de les administracions municipals en els elements essencials de la seguretat en el ciberespai, en el que actuen i interactuen.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web