ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

JA PUBLICADA LA PRIMERA PART DE L'INFORME: JOVENTUT, COVID-19 I DESIGUALTATS

JA PUBLICADA LA PRIMERA PART DE L'INFORME: JOVENTUT,  COVID-19 I DESIGUALTATS

L’Observatori Català de la Joventut, en col·laboració amb l’Àrea d’Inclusió de l’Agència Catalana de la Joventut (ACJ), ha fet pública la primera part de l’informe Joventut, COVID-19 i desigualtats. Situació actual i prospectiva, centrada en la situació i les necessitats de les persones joves de Catalunya durant l’estat d’alarma i els propers mesos.

 

L’informe s’ha elaborat a partir dades estadístiques provinents d’enquestes i registres administratius, estudis i informes acadèmics, reportatges, notícies i articles periodístics i la consulta amb deu tècnics especialistes de l’ACJ i vint-i-vuit experts o membres d’entitats, a partir d’un qüestionari estandarditzat. L’informe consta de quatre blocs: A) Contagis; B) Àmbits temàtics (educació, treball, habitatge, salut, cultura i participació); C) Eixos de desigualtat (classe social, gènere, origen geogràfic i territori); i D) Reflexions finals. 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web