ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'Infocolpis



RECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

PROFESSIONALS DEL SECTOR: LAURA BORDERA

Membre del Directori d'Empreses i Autònom(e)s del Col·legi
PROFESSIONALS DEL SECTOR: LAURA BORDERA

LAURA BORDERA INIESTA

 

Llicenciada en Sociologia (UB), amb estudis de postgrau en Cultura de Pau (UAB) i màster en Investigació Social (Goldsmiths College). Des de fa uns anys, m’he centrat en el sector de la consultoria social, tot i que només en fa dos que ho faig com autònoma. A dia d’avui, m’he especialitzat en projectes sobre interculturalitatparticipació ciutadana i feminismes, amb especial èmfasi en l’abordatge de les violències masclistes des de diferents entorns: els espais d’oci nocturn, des de les famílies, o a la feina. Així mateix, també tinc experiència en altres àmbits com l’educació, la salut mental i l’habitatge, entre altres.
 

He treballat per diverses administracions, tant en solitari com de la mà d'altres entitats i cooperatives dedicades al sector social o a la consultoria. Combino la feina amb la col·laboració amb refugiARTe i Cuidando, entitats dedicades a la sensibilització i inclusió social de persones refugiades a través de l’art i a vetllar per la salut mental d’activistes implicats en al causa migratòria, respectivament. 

 

Contacte: csocial.lbi@gmail.com 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web