ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

V PREMIS ALFONS ORTUÑO D'INNOVACIÓ I BONES PRÀCTIQUES A LES ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES

Nou termini: 31/07
V PREMIS ALFONS ORTUÑO D'INNOVACIÓ I BONES PRÀCTIQUES A LES ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES

L'Escola d'Administració Pública de Catalunya reobre la convocatòria de la cinquena edició dels Premis Alfons Ortuño per reconèixer les actuacions d’innovació i bones pràctiques en matèria de gestió pública a les administracions públiques catalanes. La nova data per enviar la presentació de candidatures és el 31 de juliol, ja que l’anterior va quedar interrompuda pel decret de l’estat d’alarma a causa de la pandèmia de COVID-19.

 

Amb el lema Idees que neixen per ser de tots, la convocatòria de 2020 premiarà projectes implantats en els darrers dos anys (entre l’1 de gener de 2018 i el final del termini de presentació de candidatures).  Dins del concepte general “Innovació i bones pràctiques” s’inclouen quatre categories: 1) Organització, processos i gestió econòmica, 2)Transparència, bon govern, avaluació i qualitat, 3) Desenvolupament d'equips i de persones i 4) Serveis finalistes.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web