ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

CURS EN LÍNIA: INFOGRAFIA I VISUALITZACIÓ DE DADES

Últims dies de matrícula! Estem immersos en l'era del Big Data, i qualsevol empresa per petita que sigui, recopila i combina tot tipus de dades amb l'objectiu no sempre fàcil d'extreure'n valor. Actualment les empreses se centren en contractar els anomenats científics de dades, especialistes en preparació i anàlisi de dades, però no necessàriament dotats d'aquesta habilitat "last mile" que és visualitzar les dades de manera que expliquin una història que ajudi a prendre decisions. Les persones miren les estadístiques i gràfics, però realment senten les històries?
CURS EN LÍNIA: INFOGRAFIA I VISUALITZACIÓ DE DADES

L'objectiu del curs és que els alumnes obtinguin coneixements en el camp de la infografia i la visualització de dades. Els alumnes aprendran els conceptes bàsics de la infografia, com  ara crear gràfics clars i fàcils d'interpretar, maneres de visualitzar dades i informes que permetin prendre millors decisions, així com comunicar i relatar les dades de la forma més efectiva i adequada per a les circumstàncies de cada moment.


La formació anirà a càrrec d'Ignasi Alcalde, Grau Universitari en Multimèdia, Màster universitari de Societat de la Informació i el Coneixement, Postgrau en infografia i visualització de dades. Consultor docent en visualització de dades (UOC), Fundador de mydata.barcelona i Formador.

 

El curs es portarà a terme els dies 8, 13 i 15 de juliol de 16h a 20h de la tarda, en streaming mitjançant la plataforma Zoom. 

ENLLAÇ D'INTERÈS
FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web