ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

PROFESSIONALS DEL SECTOR: BAa CONSULTORS

Membre del Directori d'Empreses i Autònom(e)s del Col·legi
PROFESSIONALS DEL SECTOR: BAa CONSULTORS

BAa Consultors és una consultora d’assistència tècnica amb seu a Barcelona especialitzada en la gestió de projectes internacionals.

 

Té una àmplia experiència en la prestació de serveis de consultoria per a la formulació, implementació i avaluació de projectes finançats per organismes multilaterals així com en serveis d’assessorament a entitats públiques i privades per a la licitació, gestió i justificació tècnica i administrativa de projectes amb finançament europeu.

 

El seu equip multidisciplinari té formació en ciències jurídiques i socials, gènere i avaluació de projectes, amb capacitat per prestar els seus serveis en anglès, espanyol, francès, italià, portuguès i català.

 

Disposa així mateix d’una àmplia xarxa de consultores i consultors externs que cobreixen tots les àrees d’actuació dins dels nostres sectors d’especialització: democratització i governabilitat, drets humans, gènere, desenvolupament econòmic i social, infraestructures i comunicació, entre d’altres.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web